Relatiegeschenken
bekijk hier onze producten

SIERADEN ALS RELATIEGESCHENK

Wilt u zich als bedrijf onderscheiden in uw betrokkenheid met uw relaties, zal een sieraad van Ndesign uw persoonlijkheid weerspiegelen, of uw betrokkenheid tot uw relaties onderstrepen.

WERKWIJZE
Aan de hand van een door u aangeleverde 2D illu- stratie kunnen wij een uiterst gedetailleerde miniatuur of bedrijfslogo maken in edelmetaal. Het maken van een relatiegeschenk begint met computerontwerp. Het grote voordeel is dat u direct het eindresultaat kunt zien en dat aanpassingen eenvoudig zijn. Van dit computer model wordt dan via rapid proto typing een echt model gemaakt. Hiervan worden wasmodellen gemaakt welke in goud, zilver of zelfs titanium worden afgegoten.

OPLAGE
Oplagen van een handgemaakte unica tot seriematig 1000 stuks zijn geen probleem. Daarbij wordt er spe- ciale aandacht besteed aan de verpakking.

MATERIAAL
De keuze van ontwerp en materiaalsoort is aan u. Vraag naar de bijna onbegrensde mogelijkheden van Ndesign, wij denken graag met u mee.

LEVERING
Alle onze sieraden worden geleverd in een luxe zwart kartonnen geschenkverpakking met een velours interieur. Alle sieraden krijgen persoonlijke aandacht en worden zorgvuldig nagekeken.

Kijkt u hierboven bij de link ‘BEKIJK HIER ONZE PRODUCTEN’. Hier vindt u verschillende voorbeelden van bedrijven die u al voor zijn gegaan.

REFERENTIES
Shell Nederland BV Oliemaatschappij
Hiab meppel (Mobile kranen)
Wärtsila corp. (motoren fabrikant)
Finland Nederland Frankrijk en Italië
Wensink (Mercedes Benz dealer)
Wenzel marine (rederij)
Svt Branding design group ( designs bureau)